G-korfballers worden tweede in Stadskanaal

18 februari 2017 door Admin

Vorige week zaterdag stond voor onze g-korfballers het toernooi in Stadskanaal op het programma. Met een clubje enthousiaste korfballers zaten we al mooi op tijd in het busje richting Stadskanaal. Iedereen had er erg veel zin in!

Behalve AVO en Stadskanaal deden ook Leeuwarden (2 teams) en de Flamingo’s mee. Tegen iedere tegenstander hebben we een wedstrijd gespeeld. Gedurende het toernooi ging elke wedstrijd eigenlijk steeds iets beter! Na elke wedstrijd werd goed nagedacht en overlegd over wat we de volgende wedstrijd anders zouden kunnen doen. Het was mooi om te zien dat dit ook meteen werd toegepast door de spelers! Er werden hele goede aanvallende acties gemaakt en er werd goed gekeken wie er vrij stond. Hierdoor konden we de beste kansen nemen en werd er ook goed gescoord! AVO is uiteindelijk 2e van het toernooi geworden, een super goede prestatie.

Daarna stond er een lekker bakje patat voor iedereen klaar en konden we tevreden weer naar huis! De spelers kunnen nu even genieten van een welverdiende pauze. 4 maart beginnen we na 2 weken rust weer en mogen we gelijk aan de bak op het toernooi bij Leeuwarden!