Stem deze week op AVO: Rabobank Clubkascampagne.

4 oktober 2017 door Stephan Zonderman

Stem op AVO

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij ook dit jaar de Rabobank Clubkas Campagne. De bank stelt € 100.000 beschikbaar! Natuurlijk doet ook AVO mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

 

Stemmen

Alle leden van de Rabobank ontvangen deze week per post een stemkaart. Op deze stemkaart staat een unieke persoonlijke code waarmee maximaal drie stemmen gegeven kunnen worden, waarvan maximaal twee stemmen voor AVO. (Een derde stem voor een andere vereniging mag, maar dit hoeft natuurlijk niet.) Stemmen kan tot 18 oktober. De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Elke stem is geld waard!

 

Hoe werkt het?

Via de post hebben alle Rabobankleden een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kun je stemmen op de verenigingen die jij een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kun je van dinsdag 3 oktober tot en met woensdag 18 oktober op  https://www.mijnbankenik.nl/assen-nd/clubkascampagne inloggen en jouw stemmen uitbrengen.

Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen.

Elke stem telt. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op AVO! Wij wensen je veel plezier met het uitbrengen van je stemmen!

 

Oproep aan alle leden

In het voorjaar van 2018 willen we een zomerkamp organiseren voor onze jeugdleden waarbij gezelligheid, spelplezier en teambuilding voorop staan. AVO kan de bijdrage van de Rabobank Clubkascampagne hier goed voor gebruiken.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan AVO tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe.

Voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne kun je contact opnemen met Angeline de Boer (commercielecommissie@avoassen.nl ) of Martin de Mars (sponsorcommissie@avoassen.nl). Ook kun je meer lezen op www.rabobank.nl/assen-nd.

 

Om te stemmen klik hier.