Team van de week: de AVO F-jes

5 maart 2019 door Stephan Zonderman

Tijdens elke thuiswedstrijd van onze AVO selectie wordt het jeugdteam van de week gepresenteerd. De spelers van dit team mogen samen met de spelers van AVO 1 het veld opkomen en worden aan het publiek voorgesteld. Voor AVO is dit al een jarenlange succesvolle traditie, en voor de jeugdspelers een ontzettend leuke ervaring. Natuurlijk ontbreekt ook een foto met de topspelers van AVO niet.

 

Bij de thuiswedstrijd van AVO 1 tegen Nic. 1  op 9 maart  worden

alle spelers van de F-jes 

van harte uitgenodigd om bij de opening van de wedstrijd (19.10 uur) aanwezig te zijn in de Kloosterveste.

 

Wij verzoeken je, om je uiterlijk om 18.05 uur te melden in de KLOOSTERVESTE!!! bij iemand van de promotiecommissie (die staan direct bij de ingang van de zaal), zodat we ook voldoende tijd hebben om voorafgaand aan de wedstrijd een foto met de selectiespelers van AVO te maken. . Mocht je niet op tijd zijn, dan wordt de foto zonder jou gemaakt, dat zou toch erg jammer zijn, dus zorg dat je op tijd bent.

Het is de bedoeling dat het team van de week in de rust van de wedstrijd strafworpen gaat nemen, houd daar dus rekening mee en zorg dat je je korfbalkleding bij je (of aan) hebt! Zaalschoenen, broekje / rokje en sportsokken. Shirts moeten door de teams zelf worden meegenomen en als het team ook een trainingspak van de vereniging heeft dan graag ook de trainingspakken mee nemen. Ook de trainer(s)/coach(es) wordt/worden verwacht hierbij aanwezig te zijn.

Mocht je deze middag niet aanwezig kunnen zijn, geef dit dan z.s.m. even door aan Gabriëlle van den Brink ( gabi74brink@gmail.com) zodat dit tijdig kan worden door gegeven aan de omroeper die bij de presentatie de namen van de kinderen op noemt.

 

Bij de volgende thuiswedstrijden van AVO 1 staan de volgende jeugdteams gepland:

Datum Wedstrijd Tijd Team v.d. week Aanwezig
9     maart AVO 1 – NIC. 1 19.10 uur AVO Fjes 18.05 uur
23   maart AVO 1 – Sparta (Zw) 1 19.00 uur AVO G-Team 17.50 uur

 

 

TEAM v.d. WEEK         TEAM v.d. WEEK         TEAM v.d. WEEK         TEAM v.d. WEEK

 

Foto gemaakt door Roelof Daalmeijer/ RODA-fotografie

Op de foto staan de Kangoeroe’s met AVO 1