Tennis bij AVO in Marsdijk Martin Luther Kingweg 6, Assen

Naast de korfbalvelden beschikt AVO, op locatie Marsdijk, over 4 tennisbanen met lichtinstallatie.
Zodra u lid bent geworden van de tennisvereniging van AVO, ontvangt u een sleutel van het toegangshek. Voor de sleutel wordt er vanaf nu (21 december 2022) een borg van 20 euro in rekening gebracht.

 

Tarieven tennis AVO Marsdijk

Tarieven Bedrag per jaar Opmerking
Jeugdleden (tot 18 jaar) 40 euro jaar loopt van: 1 jan tem 31 dec
Volwassenen (vanaf 18 jaar) 80 euro jaar loopt van: 1 jan tem 31 dec

Voor meer informatie over het tennislidmaatschap bij AVO kunt u mailen: tennis@avoassen.nl

Lidmaatschap tennis

Klik hier om aan te melden.

Beschikbaarheid tennisbanen Marsdijk

  • Op maandag t/m woensdag worden er tennislessen gegeven. De tennislessen worden gegeven op het eerste tennisveld gerekend vanaf de kantine en naast de blokhut. In verband daarmee moeten de eerste twee tennisvelden, gerekend vanaf de kantine, vrijgelaten worden en kunnen er geen korfbaltrainingen op die dagen op deze tennisvelden gegeven worden en kan er ook niet vrij getennist worden op deze banen. Zo hoeven we elkaar niet te hinderen op de velden tijdens de trainingen. Er is voldoende ruimte op andere tijden.
  • In de periode van medio augustus t/m eind oktober en vanaf eind maart t/m medio juni, worden op door de weekse avonden ook korfbaltrainingen gegeven op de tennisvelden. Aangezien er op de maandagavonden, dinsdagavonden en woensdagavonden nu ook tennislessen worden gegeven is er in die periodes en op die avonden vanaf 18.00 uur geen tennisveld beschikbaar om vrij te tennissen. Op dinsdag is er tót 18.00 uur wel ruimte om te tennissen op de achterste twee tennisbanen en op de maandag en woensdag is er tót 19.00 uur ruimte om te tennissen op de laatste twee tennisbanen.
  • Vanaf november t/m maart wordt er gekorfbald in de zaal en zijn de tennisvelden vrij beschikbaar.
  • Op de zaterdagochtenden is het eerste tennisveld plus een deel van het tweede tennisveld (gerekend vanaf de kantine) van 9.45 uur tot 11.15 uur in gebruik door de G-korfballers; de achterste twee tennisvelden zijn dan wel beschikbaar.
  • Op zaterdagen bij thuiswedstrijden van AVO 1 en 2, AVO A1 en AVO B1 is het eerste tennisveld (gerekend vanaf de kantine) niet beschikbaar. De andere 3 tennisvelden zijn wel beschikbaar. Wedstrijdinformatie van de korfbal kunt u vinden onder het kopje Competitie.

 

Mocht u buiten bovenstaande tijden niet kunnen tennissen omdat er korfbaltrainingen plaats vinden, dan kunt u, in overleg met de korfbaltrainer, informeren of er een tennisbaan vrij gemaakt kan worden.