Aanstaande zaterdag: Kerstbingo!

18 december 2018 door Stephan Zonderman

Waar velen mensen al lang naar uit kijken gaat de FAVO samen met de commerciële commissie aanstaande zaterdag organiseren: De kerstbingo! Het zal weer een gezellige avond worden voor jong en oud waar verschillende leuke prijzen te winnen zijn. Inderdaad een activiteit voor jong en oud, want om 19:00 uur zullen wij beginnen met de kinderbingo. Om 20:30 uur zullen de volwassenen aan de beurt zijn.

Er word geen entree geld gevraagd dus supporters zijn van harte welkom. Er zijn dan genoeg hapjes en drankjes om de avond door te komen. Deelnemen aan een bingo rondes mag u per ronde zelf bepalen, een bingo kaart kost 1 euro voor een normale ronde en 2 euro per bingo kaart voor de super ronde. De presentatoren zullen aangeven wanneer het een normale bingo ronde is of een super ronde.

Wij hopen u allen aanstaande zaterdag te zien in de AVO kantine, aan de Martin Luther Kingweg!

 

Andere feestjes:

Voor 2019 staat het eerste feest ook al gepland, we gaan terug in de tijd want op zaterdag 26 januari organiseert de FAVO een 70’s/80’s party! Een avond lang muziek van vroege!

Na dit feest zou de Pubquizz gepland staan, echter is de Pubquizz verplaatst. De nieuwe datum voor de Pubquizz is zaterdag 22 juni 2019, noteer deze datum in uw agenda!