AVO plaatjes sparen!

25 juni 2019 door Stephan Zonderman

Dit najaar gaat AVO samen met de vier Jumbo Supermarkten uit Assen een korfbalplaatjesactie organiseren. Je kent vast wel van die albums waar je plaatjes in kunt plakken van jouw sporthelden.
Hoe mooi is het dat er nu een album komt met alle spelers van AVO? Dat iedereen plaatjes gaat verzamelen van jouw team en van jou? Super toch!

Het is de bedoeling dat het AVO-album in oktober uitkomt. Om ervoor te zorgen dat iedereen er op zijn best in komt te staan gaan laten we van alle teams en alle spelers, trainers & coaches professionele foto’s maken.

⦁ Voordat de foto’s gemaakt kunnen worden hebben we (in verband met portretrecht en de AGV-wetgeving) van iedereen toestemming nodig.
⦁ Van spelers onder de 16 jaar is toestemming nodig van de ouders of verzorgers.

 

Hoe doen we dat?
Toestemming verleen je door het formulier “Toestemming verzamelactie sportplaatjes” in te vullen en te ondertekenen. Ingevulde formulieren kun je inleveren bij je trainer of coach. Nog handiger is het om het ingevulde formulier te scannen en daarna te mailen naar; commercielecommissie@avoassen.nl

Download hier het formulier!

 

Let op:
Zonder toestemming kunnen we geen foto laten maken en kom je dus niet in het album.

Wij verheugen ons op deze prachtige actie en achter de schermen zijn we al druk bezig om er een prachtig AVO-album van te maken. We hopen dat iedereen medewerking verleent en dat de handtekeningen vóór aanvang van de schoolvakanties bij ons binnen zijn.