Bericht bestuur; Competitie per direct gestopt i.v.m nieuwe maatregelen

14 oktober 2020 door Stephan Zonderman
Minister-president Rutte en minister de Jonge hebben in hun persconferentie van 13 oktober gesproken over nieuwe maatregelen.
Aangaande sport betekent dit voor ons dat alle competitiewedstrijden voor álle leeftijden in ieder geval 4 weken niet door zullen gaan.
Vanaf morgen (woensdag 14 oktober) worden de trainingen voor de leeftijd 18 jaar en ouder geannuleerd voor in ieder geval 4 weken.
Als bestuur hebben we ervoor gekozen om niet het ingangstijdstip van 22:00 aan te houden maar de maatregel direct per woensdag 14 oktober in te laten gaan.
Jeugdleden tot en met 17 jaar mogen wel trainen.
De jeugdtrainingen willen we dan ook graag continueren (waarbij de A’s tot en met 17 jaar welkom zijn).
De kleedruimtes zijn voorlopig gesloten.
De Technische Commissie zal met trainers de details bespreken.
Waar mogelijk (en onder de verdere voorwaarden) kijken we voor deze leeftijdsgroepen of er nog onderlinge wedstrijden mogelijk zijn.
Voor tennissers van 18 jaar en ouder gelden ook beperkingen (maximaal 4 volwassenen, alleen in enkelspel en minimaal 1,5e meter onderling). We proberen hier de komende dagen structuur in aan te brengen en vragen de tennissers tot die tijd om zich aan de algemene maatregelen te houden zoals de rijksoverheid deze vanavond heeft verkondigd.
Met het bestuur bekijken we komende dagen welke corona-maatregelen we binnen AVO aan moeten passen voor al onze sporters (korfballers en tennissers), welke inzet van Corona-coördinatoren benodigd is en verwachten we tevens verdere berichtgeving van het KNKV/NOC-NSF.
Daar zullen we u nader over informeren.
Namens bestuur AVO Assen,Met vriendelijke groet,

Teun Jan Kootstra
bestuurslid1@avoassen.nl