Plantenactie 2020

Het voorjaar komt er weer aan. Dat betekent dat er nu al actie moet worden ondernomen om straks weer veel fleur en kleur in de tuin of op het balkon te hebben. Daarom kloppen we weer bij jullie aan voor de fleurigste actie van het jaar!

Op verzoek van veel leden hebben we de ophaaldagen eerder in het voorjaar gepland. De ophaaldagen zijn donderdag 23 en vrijdag 24 april. Dit jaar is het assortiment (naast de Geraniums en Calibrachoa’s) uitgebreid met Spaanse Margrieten. Als extra service kun je nu ook direct potgrond bestellen.

 

Speciale actie: Voor het team (B t/m F) dat de meeste planten verkoopt regelen we een geweldige activiteit. Zorg er dus voor dat jouw team de meeste planten verkoopt (door als team bijvoorbeeld een huis-aan-huis verkoop te organiseren)!

 

De plantenactie is onderdeel van de inspanningsverplichting van AVO. Voor seizoen 2019-2020 is deze vastgesteld op € 30,- per lid met een maximum van € 60,- euro per gezin. Meer informatie over deze inspanningsverplichting vind je op: old.avoassen.nl/inspanningsverplichting

Per verkochte plant kun je een provisie van € 0,10 verdienen. De provisie wordt direct bij het ophalen van de planten uitbetaald. Op het bestelformulier en op onze website staat meer informatie over deze provisie.

 

Hoe werkt het?

  • Elk lid krijgt een envelop met een bestelformulier waarop je de bestelling noteert.
  • Een overzicht van alle planten en extra bestellijsten vind je op old.avoassen.nl/plantenactie
  • De planten bij voorkeur gelijktijdig met de bestelling laten betalen (dit bespaart veel tijd bij het afleveren). Vermeld dit duidelijk op de bestellijst!
  • Op vrijdag 27 maart 2020 tussen 18.00 en 20.00 uur kunnen de ingevulde bestelformulieren en je opbrengst worden ingeleverd in De Korf. Betaling per PIN heeft onze absolute voorkeur.
  • Als je op 27 maart verhinderd bent, kun je de envelop door iemand anders in laten leveren.
  • Iedereen kan voor elke verkochte plant € 0,10 provisie krijgen. Geef dat duidelijk aan op het formulier.
  • De planten worden geleverd in bakjes. Voor de bakjes wordt GEEN statiegeld berekend. Bakjes hoeven dus niet retour.
  • Op donderdag 23 april (tussen 10.00 en 20.00 uur) en vrijdag 24 april (tussen 10.00 en 16.00 uur) 2020 kunnen de planten bij de Korf worden afgehaald. Daarna kun je ze zelf bezorgen.
  • Als je planten wilt láten bezorgen, kan dit alleen in Assen en Bovensmilde. Maak alleen gebruik van de bezorging als je echt niet in staat bent om de planten zelf te komen ophalen.

 

Ben jij zo goed aan het verkopen en heb je extra bestellijsten nodig? Download die dan hier

 

Wij wensen jullie veel succes met de verkoop van de planten.

De Commerciële commissie van AVO

 

Contactpersonen plantenactie: Gabi (06-10133831) en Angeline de Boer

commercielecommissie@avoassen.nl