Plantenactie 2022

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse AVO plantenactie! Het assortiment bestaat uit Geraniums, Hanggeraniums, Calibrachoa’s en Spaanse Margrieten in verschillende kleuren. En wegens groot succes leveren we dit jaar ook weer potgrond in zakken van 40 liter. Met de handige bestellijsten kun je gemakkelijk de planten verkopen aan familie, vrienden, in de straat en op het werk. Hebben zij een fleurige tuin én spekken we samen de clubkas van AVO!

Net als vorig jaar kunnen de planten online besteld worden en via het digitale bestelformulier. En mocht je toch een papieren versie willen, dan is dat mogelijk. Neem dan even contact op met de commercielecommissie@avoassen.nl
De planten kosten 3 euro per stuk en 3 voor 8 euro. De potgrond kost 5 euro per zak van 40 liter. Per verkochte plant kun je een provisie van € 0,10 verdienen. De provisie wordt direct bij het ophalen van de planten uitbetaald. Op het bestelformulier en op onze website staat meer informatie over deze provisie.

De plantenactie is onderdeel van de financiële inspanningsverplichting van AVO. Voor seizoen 2022-2023 is deze vastgesteld op € 30,- per lid met een maximum van € 60,- euro per gezin. Meer informatie over deze inspanningsverplichting vind je op https://old.avoassen.nl/clubinfo/visie-en-beleid/financiele-inspanningsverplichting/

Op onderstaand digitaal bestelformulier staan duidelijke afbeeldingen van de artikelen die we gaan verkopen. Zo kunnen jouw klanten makkelijker keuzes maken. De planten bij voorkeur gelijktijdig met de bestelling laten betalen (dit bespaart je tijd bij het afleveren). Zodra je jouw betalingen hebt ontvangen, vermeld je dit duidelijk op jouw bestellijst. Het ingevulde digitale formulier mail je uiterlijk 10 maart 2023 naar commercielecommissie@avoassen.nl. Het totaalbedrag maak je dan over op IBAN NL42 RABO 0302 8365 00 o.v.v. je naam en het team waarin je speelt (indien van toepassing).

En net als andere jaren kunnen de planten ook online besteld worden m.b.v. het websiteformulier.

Indien je gebruik maakt van de papieren bestellijst dan kun je deze bestellijst en de opbrengst op vrijdag 10 maart 2023 tussen 18.00 en 20.00 uur inleveren in De Korf. Bestellingen kunnen ter plekke afgerekend worden: Let op: Betaling per PIN heeft onze absolute voorkeur. Als je op 10 maart verhinderd bent, kun je de envelop door iemand anders in laten leveren.

LET OP: ER IS EEN FOUTJE IN HET PAPIEREN BESTELFORMULIER GESLOPEN. ER KUNNEN WEER WITTE (HANG)GERANIUMS BESTELD WORDEN, ALLEEN MIST DEZE KEUZE OP DE PAPIEREN BESTELLIJST.
HET 3E VAKJE OP DIT BESTELFORMULIER MOET, BIJ ZOWEL DE GERANIUM ALS DE HANGGERANIUM, WIT ZIJN. DUS GEEN BONT BIJ GERANIUMS EN GEEN PAARS BIJ DE HANGGERANIUMS. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK. OP HET DIGITALE FORMULIER EN OP HET WEBSITE FORMULIER IS DIT AL WEL AANGEPAST.

Heel veel succes met de verkoop van de planten. Voor vragen kun je terecht bij de leden van de commerciële commissie of via een mail aan commercielecommissie@avoassen.nl

Downloads

Digitale bestellijst plantenactie voorjaar 2023

Bestelformulier