Geslaagde belactie van de selectie!

17 september 2022 door Stephan Zonderman

Afgelopen dinsdagavond, 13 september, werd er een belactie voor de VriendenLoterij gehouden, uitgevoerd door de spelers van onze eerste selectie, met als doel om geld in te zamelen om onze accommodatie gezelliger en eigentijdser te maken. Naast de bellers in de kantine, waren er ook bellers die vanuit huis aan het bellen zijn gegaan. Daardoor liepen ze wel een lekker plakje eigen gebakken cake mis.

De avond begon met een uitleg aan de bellers door een medewerker van de VriendenLoterij.

Daarna werden (oud)leden, vrienden en families gebeld met de vraag om met de trekking van de VriendenLoterij mee te spelen. Hierbij werd aangegeven, dat AVO 40% van de inleg per lot zou gaan ontvangen.

Aan het einde van de avond heeft de selectie gezamenlijk 70 loten verkocht, wat een prachtig resultaat is. Omdat we als AVO mee hebben gedaan aan deze belactie ontvangen we een startbedrag van 1.000 euro en omdat we meer dan 50 loten hebben verkocht krijgt AVO ook nog een bonusbedrag van 1.000 euro. Met de inleg van de loten erbij heeft de selectie een mooie opbrengst gerealiseerd.

De opbrengst van deze actie zal, zoals al gezegd, ten goede gaan komen aan het gezelliger en eigentijdser maken van onze accommodatie. Hiervoor worden nog acties uitgezet.

Al met al een zeer geslaagde actie van onze eerste selectie in samenwerking met de commerciële commissie. Bedankt voor jullie inzet!

Namens het Bestuur

Bouke Heijda