Het programma van komend weekend

18 januari 2017 door Admin

Er staat een mooi korfbal weekend voor de deur met grote belangen en op papier leuke wedstrijden.

Zo begon AVO B1 het seizoen in de hoofdklasse goed, er werden wedstrijden knap gewonnen. De laatste tijd hapert de machine een beetje, vorige week werd er helaas dik verloren van SKF. Komende zaterdag is een mooie gelegenheid om weer vertrouwen te tanken en punten te pakken tegen hekkensluiter Unitas/Perspectief.

Na AVO B1 mag de ploeg van Maarten Eusterbrock en Harold Veldkamp in actie komen. De junioren hebben de smaak goed te pakken. Waar vorig seizoen vaak het muntje de verkeerde kan van de score opviel valt die de laatste tijd goed. Er worden wedstrijden knap gewonnen, en het leeft echt in Assen. Dit weekend krijgen ze Groen Geel op bezoek en bij winst, wat zeker geen gemakkelijke opgave gaat worden, zullen de kruisfinales binnen handbereik zijn.

De bovenstaande wedstrijden worden in de Marsdijkhal gespeeld. In de Kloosterveste komt AVO 2 in actie aanstaande zaterdag. Ook AVO 2 kreeg de deksel behoorlijk op de neus vorige week van Drachten/Van der Wiel. Door veel blessures binnen de selectie heeft de ploeg van Evert Jan het extra moeilijk, en dat is ook te zien aan de plek op de ranglijst. Komende zaterdag is daarom extra belangrijk voor het 2e als nummer laatst Hoogkerk 2 op bezoek komt. Bij winst krijgt de ploeg van Evert-Jan iets meer lucht.

Voor het eerst dit zaalseizoen mag onze hoofdmacht op zondag de eigen speelvloer in Sporthal de Marsdijkhal betreden. Op bezoek komt nummer 4 De Hoeve. Ondanks alle blessures die de selectie nu heeft staat de ploeg van Pascal Zegwaard er goed voor met 11 punten uit 8 wedstrijden. Er kan omhoog gekeken worden en om omhoog te kunnen blijven kijken moet er uiteraard gewonnen worden van De Hoeve. Kunnen zij de druk op KVA houden en 2 punten bijschrijven?

 

Allemaal mooie wedstrijden en dan hebben wij nog maar een aantal wedstrijden uitgelicht. Het volledige programma vindt u in de menubalk onder het kopje competitie.

Supporters zijn altijd van harte welkom en belangrijk maar dit weekend extra belangrijk. Komend weekend hopen de teams dat de Sporthal volledig afgeladen is en als 9de man achter Avo gaan staan. Met uw steun zijn de ploegen extra gemotiveerd om een goed resultaat neer te zetten!

Tot komend weekend!