MATCHDAY !!!!

18 maart 2017 door Admin

Ja hoor, eindelijk. Het is zaterdag en dat betekend dat vandaag de eerste play-off wedstrijd word gespeeld. Het beloof een groot spektakel te worden ! TIP: Kom vandaag op tijd, i.v.m. de verwachter drukte.

 
Om vanavond na de wedstrijd , ongeacht de uitslag van de wedstrijd,  de dag gezellig af te gaan sluiten kan iedereen tegen (vooraf) betaling  van €6 een pizza komen eten in de Korf, na de wedstrijd. Dit geldt voor spelers, supporters en ouders van zowel AVO als Fortuna. Men kan hiervoor intekenen VOOR de wedstrijd, tot 18 uur (start wedstrijd). Er zal keuze zijn tussen 5 soorten pizza. De pizza’s zullen rond 20 uur worden bezorgd in de Korf.

Het Café van Sporthal de Marsdijkhal zal vanaf 20 uur gesloten zijn i.v.m. een besloten feestje. Daarom nodigen wij jullie allemaal uit na de wedstrijd in onze eigen AVO Kantine.

Dus wil je even gezellig na borrelen met een gevulde maag? Dan is de keuze niet zo moeilijk.

 

Vandaag ook nog verkrijgbaar in Sporthal de Marsdijkhal: Hét exclusieve AVO-Play-Offs-Supporters item. Laat zien dat je voor AVO bent en kleur de hele tribune AVO-rood! Voor échte AVO supporters: €17,50. Maat S t/m XXL.

 

Tot vanmiddag !

 

Trouwens, vergeet je niet aan te melden om mee te gaan naar de return in Delft. Klik hier en geef je op voor de bus !

Wees er snel bij want dit kan nog tot zondagavond 19 maart 2017