Open selectie trainingen AVO selectie 2018/2019

15 mei 2018 door Stephan Zonderman

Op dinsdag 19 juni en donderdag 21 juni a.s. stellen de nieuwe hoofdtrainers Maarten Eusterbrock en Harold Veldkamp de selectie trainingen beschikbaar voor iedereen die in de AVO selectie wil spelen.

Veldkamp en Eusterbrock; “Wij hebben nu een ambitieuze groep spelers die graag beter willen worden en in de selectie willen spelen. We willen iedereen die zin heeft, ambitieus is en een goede korfballer wil worden de kans geven om aan te sluiten. Dus speel je in de senioren of moet je over naar de senioren, dan is dit de kans om aan te sluiten bij de AVO selectie.”

 

OOK MENSEN VAN BUITENAF ZIJN WELKOM!

De trainers: “In de afgelopen jaren dat we de junioren getraind hebben, hebben we gemerkt dat er in de loop van het seizoen mensen bijkomen. Afgelopen jaar hebben we bijvoorbeeld een aantal spelers bij de junioren laten aansluiten van buitenaf. Misschien is er een drempel om dit aan het begin van het seizoen te doen. Daarom bieden we nu iedereen de mogelijkheid om mee te doen. Kom maar op en laat zien wat je kan!”

 

VOORWAARDEN?

De trainers: “Iedereen die vindt dat hij/zij in de selectie van AVO hoort, kan komen. Dat is het uitgangspunt. Mensen moeten niet bescheiden zijn, maar de mindset moet goed zijn. Ze moeten bereid zijn ons AVO plan te dragen en daar naar te handelen.”  

 

OPGAVE?

Iedereen die graag mee wil doen of meer informatie wil kan zich voor 12 juni aanmelden via selectie@avoassen.nl