Plantenactie 2021: samen maken wij er een bloeiende zomer van!

24 februari 2021 door Stephan Zonderman

Hoewel de velden er stil bijliggen en er (nog) geen competitie gespeeld wordt willen we namens AVO het verenigingsgevoel aanwakkeren. Terwijl we ons verheugen op spannende wedstrijden gaan we ons opmaken voor een b(l)oeiende zomer. De voorjaarsplantenactie komt er weer aan!

Onze geraniums (die zo geroemd worden vanwege hun kwaliteit en lange bloeiperiode) hebben we nu ook in een fraaie paarse variant. Daarnaast is het assortiment uitgebreid met de populaire Spaanse margrieten en calibrachoa’s. En als extra service kun je nu ook nog potgrond bestellen.

Hieronder ziet u de afbeeldingen van de planten (afbeeldingen kunnen afwijken):

Prijzen planten: per stuk € 2,70 / per 3 stuks € 7,00
Prijs zak potgrond 40 liter: € 5,00

Naast de papieren versie van het bestelformulier en het digitale bestelformulier, hebben we dit jaar ook een websiteformulier ontwikkeld. Op dit formulier kun je de volledige bestelling invullen en ook aangeven hoe je de betaling wilt regelen. Als je dan klikt op “versturen” dan wordt de bestelling automatisch naar de mailbox van de commerciële commissie gestuurd en ontvang je ter bevestiging een mail dat de bestelling goed is overgekomen. Klik hier om naar het online bestelformulier te gaan.

LET OP: De bestellingen moeten uiterlijk vrijdag 26 maart verstuurd worden zodat de bestellingen tijdig door de commissie verwerkt kunnen worden en uitgezet kunnen worden naar de leverancier.

Op donderdag 22 april (tussen 13.00 en 17.00 uur en 18.00 uur en 20.00 uur) en vrijdag 23 april (tussen 10.00 en 12.00 uur en 13.00 uur en 16.00 uur) 2021 kunnen de planten bij de Korf worden afgehaald. Daarna kun je ze zelf bezorgen.

Als je planten wilt láten bezorgen, kan dit alleen in Assen en Bovensmilde. Maak alleen gebruik van de bezorging als je echt niet in staat bent om de planten zelf te komen ophalen.

Wij wensen jullie veel succes met de verkoop van de planten.
De Commerciële commissie van AVO

Contactpersonen plantenactie:
Gabi van den Brink (06-10133831) en
Angeline de Boer commercielecommissie@avoassen.nl