Sponsorloop 28 oktober 2017

11 oktober 2017 door Stephan Zonderman

Zaterdag 28 oktober 2017 houdt AVO een sponsorloop voor elk jeugdlid t/m de C’s.

Wij hopen/ verwachten dat elke speler t/m de C’s aanwezig is. Deze dag wordt begeleid door de selectie spelers van Avo 1,2 en de A junioren.

Het gaat erom dat je hierbij zoveel mogelijk rondjes loopt op een vooraf uitgezet parcours. Voor elk rondje dat je loopt/ rent kan je geld vragen bij je ouders, opa/ oma, buren, vrienden en familie. Hoeveel dit bedrag per rondje is mogen ze zelf bepalen. Een rondje is ongeveer 200 meter lang. Na elk rondje moet de loper op een korf schieten, wordt er gescoord dan wordt het bedrag voor dat rondje verdubbeld. Je mag als sponsor ook een vast bedrag inschrijven. Wanneer dan de bal aan het eind van het rondje in de korf wordt geschoten, dan wordt het bedrag van het rondje met € 0,10 verhoogd.

De deelnemers worden verwacht om 10:00 uur. De sponsorloop begint om 10:30 uur.

Toeschouwers zijn welkom om te kijken en natuurlijk aan te moedigen! Het doel van de sponsorloop is nieuw materiaal voor de jeugd aan schaffen en voor leuke activiteiten organiseren voor de jeugd.  Ten tijde van de sponsorloop is er ook een kunst en kitsch markt op het terrein van AVO. Ook is er vertier voor de jeugd op deze dag, in de vorm van cup cake versieren, schminken, grabbeljurk, springkussen, pannenkoeken en ranja.

Na de sponsorloop kan het geld ingeleverd worden op dinsdag 7 november van 18:30- 20:00 of op vrijdag 10 november van 18:30- 20:00 bij de “Korf”.